NewPartnerBanner

El-Watch med nye partneravtaler – VisionTech og Onsite Security tilbyr nå Neuron-sensorløsninger

Vi er glade for å kunne meddele at El-Watch har signert to nye partneravtaler, og  dermed fått de to Trondheimsbaserte selskapene VisionTech og Onsite Security med på laget. Begge selskaper vil umiddelbart kunne tilby Neuron trådløse sensorer som del av løsning for sine kunder. Både VisionTech og OnsiteSecurity har en kundeportefølje der mange vil profitere på bruk av sensorikk. Med sensorer fra El-Watch i verktøykassa vil begge våre nye samarbeidspartnere ha nye muligheter for å tilby sine kunder en enda mer helhetlig pakke.  

VisionTech

VisionTech leverer automatiseringsløsninger for industrien innenfor mange ulike bransjer. De kan levere komplette anlegg med elektroengineering, motordrifter, instrumentering, styresystem og industriell IT. Prosjektene varierer fra nye anlegg, oppgraderinger og optimalisering av eksisterende prosesser. De er opptatt av smarte, fremtidsrettede løsninger, er nysgjerrige på ny teknologi og tar mål av seg til å hele tiden søke ny kunnskap.  Samarbeidet med El-Watch gir enda bedre muligheter til å ta frem gode løsninger for kundene.

Les mer om VisionTech her

Onsite Security

OnesiteSecurity opererer i sikkerhetsbransjen og er leverandør av overvåkningsløsninger gjennom moderne teknologi. Deres fokusområder er brann, brannsikring og vakthold, og tjenestetilbudet omfatter både montering, vaktholdtjeneste, service, rådgivning og årskontroll. I tillegg drifter de en egen vaktsentral med 24/7 overvåking av kundenes lokasjoner. Sensorene fra El-Watch er klargjort med integrasjoner som trigger alarmer direkte inn i denne vaktsentralen.  

Les mer om Onsite Security og integrasjon av sensorløsninger here

CCO i El-Watch, Tom Eskil Grande, er svært tilfreds med å ha fått på plass disse avtalene.  

«OnsiteSecurity, VisionTech og El-Watch har i stor grad sammenfallende kundeporteføljer, og vi fant raskt ut at det er en utrolig god match mellom det vi og våre nye partnere tilbyr. Mange av kundene driver virksomheter som absolutt vil profitere på bruk av sensorikk, og vi føler stadig flere er modne for å ta dette i bruk. I tillegg er det jo ekstra hyggelig at Trønderske selskaper kan finne sammen på denne måten, sier Grande.  

Produktene er klare for levering umiddelbart, og de tre selskapene ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til å sjekke ut hvordan trådløse sensorer kan tilføre verdi for deres bedrift. 

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer