sensorteknologi

Optimal sensorteknologi for optimal virksomhetsutvidelse

El-Watch investerer alle våre ressurser i utvikling av sensorteknologi i verdensklasse. Vi tør påstå at resultatene taler for seg selv. Fem nøkkelkvaliteter kjennetegner El-Watch sine IoT-løsninger. Disse fem kvalitetene gjør våre sensorer til markedets mest holdbare og brukervennlige alternativ.

Våre ingeniører utvikler banebrytende sensorteknologi som øker bærekraftig produksjon i en rekke industrier. Sensortekonologien til El-Watch utmerker seg først og fremst ved at alle våre trådløse sensorløsninger har følgende fem nøkkelkvaliteter:

1. Robust

Alle El-Watch sine sensorer er laget for å tåle ekstreme arbeidsforhold. De blir mye brukt i tungindustri, transportbransjen, bygg og anlegg, og landbruk. Vår sensorteknologi har ingen problemer med å takle disse forholdene. De fleste av sensorene er batteridrevne og har en levetid på ca. ti år. Det er sjeldent at de må byttes ut før dette.

2. Bærekraftig

Det er flere årsaker til at El-Watch sine sensorer er bærekraftige. Først og fremst ble de utviklet for prediktivt vedlikehold som tar sikte på å forlenge levetiden på utstyr og maskiner. Det vil si at sensorteknologien effektiviserer din ressursbruk og minimerer vedlikeholdsbehovet. 

Når du tar i bruk El-Watch sine sensorer er det lite som går til spille. Vår sensorteknologi legger til rette for bedre overvåking av ditt energiforbruk. Det gjør det mye enklere å kutte unødvendige utgifter og jobbe bærekraftig, både med tanke på økonomi og miljø.

Les mer: Trådløse sensorer: Bærekraftig teknologi for industri 4.0

Produkt

Neuron Ampere

Neuron Ampere måler vekselstrøm og kommer i flere måleområder fra 10A til 500A RMS. Sensoren leveres med delt kjerne og er derfor enkel å installere på eksisterende strømkabler.

3. Brukervennlig

Mange bedrifter nøler med å investere i sensorteknologi fordi de tror at det er brysomt å vanskelig å installere. Slik er det ikke lenger! El-Watch sine innovative løsninger er intuitive, lette å installere og kan tas i bruk på dagen.

Alle våre sensorer er trådløse og installeres raskt med magneter, dobbeltsidig tape eller strips. Når sensorene er på plass kan du enkelt kalibrere, synkronisere og starte dem med vår Neuron Sensors app.

Les mer: El-Watch trådløse sensorer: Verdens mest brukervennlige IoT-overvåking

Get started with Neuron sensors from El-Watch

4. Stort Sensorutvalg

El-Watch har utviklet sensorteknologi for de fleste formål. Blant våre mest populære sensorer er Neuron Vibration Sensor, Neuron Temperature og Neuron Humidity. Men dette er bare toppen av isberget.

Vi har mer enn 50 sensortyper i vårt sortiment som benyttes til alle slags formål hos små og store bedrifter i Europa, Nord-Amerika og Australia. Vi leverer komplette løsninger for overvåking av prosesser, tilstander, forbruk og ytelse på maskiner, utstyr og bygninger.

Produktbrosjyre

Finn den perfekte løsningen

Vi tilbyr over femti forskjellige typer sensorer. Oppdag nye muligheter i vår produktbrosjyre.

5. Sikker Databehandling

For å gjøre det enklest mulig, utviklet vi en Neuron Sensors App for å styre overvåkingen og sikre trygg databehandling. Vi benytter det siste innen krypteringsteknologi og totrinnsbekreftelser for å beskytte dine data. Informasjonen som lagres og dens eierskap tilhører brukeren fra det øyeblikket det plukkes opp av sensorene.

Les mer om våre sikkerhetsrutiner i denne artikkelen om løsningen på alle smart-sensor-utfordringer.

Klar for å prøve trådløse sensorer?

Kontakt en av våre salgs-representanter for gode råd og en hyggelig sensor-prat.

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer