el-watch styrker var posisjon i italia med ny partner luchsinger

El-Watch styrker vår posisjon i Italia med ny partner: Luchsinger

Fra vi møtte Luchsinger sommeren 2023 ble det raskt klart for oss at dette var et selskap som ville passe godt inn i vår portefølge av partnere. Salgssjef i El-Watch, Tom Eskil Grande, tok turen ned til Italia for nærmere diskusjoner og fikk bekreftet vårt førsteinntrykk: Dette var definitivt et selskap vi ønsket å samarbeide med, og i januar ble avtalen som gjør oss til partnere signert. 

Luchsinger har levert sensorer og måleinstrumenter til det italienske markedet siden 1963. Historien startet med at grunderen, Ingeniør Franco Luchsinger, som den første i Italia begynte å bruke strekklapper (strain gauges) i signalgivere og i stressanalyse. Gjennom nye partnerskap, kunne selskapet på 90-tallet også tilby berøringsfri måling av temperaturer og avstander/dimensjoner til den italienske industrien.

Kundeporteføljen til Luchsinger spenner over et bredt spekter av bransjer, fra laboratorium, universiteter og tekniske avdelinger til tungindustri og maskinbyggere. Selskapet trekker frem fokuset de har hatt på kontinuerlig utvikling som årsak til sin langvarige suksess. Oppmerksomhet og krav fra kundene rundt teknisk kompetanse og god kundestøtte har stadig økt. I tillegg mener Luchsinger at det brede utvalget de har innen måleprinsipper og instrumenter gjør dem i stand til å alltid kunne tilby kundene den aller beste løsningen. 

Å signere avtalen med El-Watch var nok et av de enkleste valgene Luchsinger noensinne har stått overfor,  

forteller Sébastien Luchsinger som leder Sales & Business Developement i Luchsinger.

Produktene, sensorene og programvaren er akkurat det industrien har ventet på innen IoT-løsninger. Neuron-plattformen er et veldig enkelt og intuitivt system som med enkelhet lar deg overvåke svært store områder og produksjonsanlegg. Man har tidligere trodd at  hovedfordelen med en trådløs løsning var å unngå kabler. Nå vet vi at det er mulig å både unngå kabler og samtidig dramatisk redusere kompleksiteten i implementeringen av sensorløsningen. Det er rett og slett smått utrolig hvor kort tid det tar å implementere en komplett overvåkingsløsning med Neuron-sensor og Neuron-sky,

skryter Sébastien Luchsinger.

Tom Eskil Grande i El-Watch er svært tilfreds med å ha fått også Luchsinger med på laget i Italia, i tillegg til vår tidligere signerte italienske partner, GiasPlus. De to selskapene dekker litt ulike deler av markedet og utfyller hverandre godt.

I Luchsinger har vi funnet nok en partner som er profesjonelle i måten de håndterer et agentur på, og de virker å ha høy motivasjon for å satse på vår produktportefølje,  

sier Grande.

Selskapet har vært i markedet lenge, har lang erfaring og et meget godt rykte og gode referanser også fra andre selskaper som kjenner godt til dem. De har også en bra størrelse,  vil gi oss mye oppmerksomhet, og er utvilsomt teknisk veldig kompetente. 

Tom Eskil Grande

Luchsinger krysser dermed av i mange bokser for et El-Watch som stadig bygger ut partnernettverket vårt. Luchsinger jobber målrettet mot strategisk riktige segmenter som er viktige for El-Watch i vår videre utvikling. Med sin erfaring fra andre typer måleinstrumenter har de god innsikt også i vår teknologi, og hva vi ønsker å oppnå ute hos kunde.  

Jeg har en veldig god feeling her, sier Tom Eskil Grande. Da jeg dro nedover for å møte dem første gang var alle de riktige og sentrale personene på plass fra første stund, og et godt grunnlag for samarbeid ble lagt. De er allerede i gang og jobber med de første kundene, og allerede i februar presenteres Neuron-sensorer fra El-Watch på messe for Luchsinger for første gang. 

Tom Eskil Grande

Sebastien Luchsinger deler entusiasmen hos sine nye norske venner. 

Vi forventer mye moro! Å jobbe med El-Watch-teamet har vært svært hyggelig siden det aller første møtet med Tom. I 60 år har det vært Luchsingers oppdrag å bringe ny teknologi og nye løsninger til det italienske markedet. Ingenting gleder oss mer enn å besøke våre langsiktige kunder og kunne presentere for dem enkle og gode løsninger for å håndtere både nye og gamle problemer de står overfor. Oppsummert er forventningene store!

Sebastien Luchsinger

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer