el-watch-ogsa-klar-for-det-spanske-markedet

El-Watch også klar for det spanske markedet – Har signert partneravtale med Mesurex

Like før jul ble det klart at El-Watch har landet ytterligere en ny partneravtale og kan ønske velkommen spanske Mesurex i vårt partnernettverk. 

El-Watch sin “plug & play”-filosofi fascinerte oss fra første stund, og vi er sikre på at enkelheten i løsningen, hurtigheten ved installasjon av sensorer samt rask overføring av data vil vinne hjertene til mange kunder i den spanske industrien ved første blikk. 

Antonio Soler, CEO i Mesurex

Ordene tilhører Antonio Soler, CEO i Mesurex som har vært en av våre kontaktpersoner i forhandlingsfasen. Innovasjon Norge var involvert som en slags «Kirsten giftekniv» da de to selskapene fant hverandre for litt siden, og det ble tidlig klart at spanjolene likte det de så av vår Neuron-løsning. 

Allsidighet og enkel tilgjengelighet er de to verdiene vi fra første kontakt tydelig oppfattet som de mest verdifulle egenskapene ved El-Watch sin IoT-løsning. Vi er overbevist om at Neuron-sensorer har evnen til å løse en uendelig liste over industrielle utfordringer, og sensorene passer overraskende godt inn i både miljøet og forholdene rundt hvert målobjekt,

sier Soler.

Mesurex har siden 1996 vært leverandør av måle- og kontroll-løsninger for den spanske industrien og ulike forskningssentre. Selskapet har kontorer i Madrid, Barcelona, Bilbao og Malaga, og tilbyr kommersielle og tekniske konsulenttjenester. Takket være eksklusive distribusjonsavtaler med ledende produsenter har Mesurex en komplett katalog med løsninger for å måle blant annet temperatur, avstand, posisjon, fuktighet, farge og tykkelse. Med over 25 års erfaring og et salgsteam helt og fullt bestående av ingeniører bringer Mesurex en merverdi som eksperter inn i industrien. De tilbyr kundene rådgivning, opplæring og konsulenttjenester innen ulike områder av industriell måling.

Fra vi hadde vårt første møte på Teams har dette vært en veldig effektiv prosess, forteller CCO i El-Watch, Tom Eskil Grande. 

Mesurex har hele tiden hatt en positiv og offensiv innstilling, og fremstår svært kompetente. Det har også vært et hovedpoeng for oss at de har stor geografisk spredning i kundeporteføljen sin, og dekker hele det spanske markedet.

CCO i El-Watch, Tom Eskil Grande

Mesurex har også en virksomhet som er veldig godt sammenfallende med El-Watch sine strategiske satsningsområder innen «Manufacturing»  og «Metals & mining».

Vi hadde interesse fra flere spanske selskaper som ønsket et partnerskap med oss, men etter konstruktive møter og gode referanser fra flere hold falt altså valget på Mesurex,

sier Grande.

Både El-Watch og Mesurex er trygge på at samarbeidet vil gi stor gjensidig nytte for begge parter. Spanjolene vil få mulighet til å utvide produktrangen sin til potensielle kunder gjennom El-Watch sitt sensorsystem, og fremholder lav kostnad og enkel installasjon som avgjørende for å lykkes. For El-Watch gir partnerskapet muligheten til å etablere seg på det spanske markedet på best mulig måte: gjennom en erfaren leverandør med stor kunnskap om industrielle målinger, og som stiller sin kunnskap om sitt marked til disposisjon. 

Å få rask tilgang til 1.500 eksisterende kunder og en database med over 5.000 selskaper og mer enn 10.000 profesjonelle kontakter må være en veldig god start for El-Watch,

avslutter Antonio Soler.

Begge parter ser frem til å komme i gang, og tilby trådløse industrielle IoT-sensorer til det spanske markedet.

Raúl Jorge: Sales Director
Diego Villagrán: Marketing Manager
Cristina Vega: Account Assistant
Isabel Merino: Financial Director
Elena Ramírez: Sales Engineer (Center Zone)
Domingo Quintana: Sales Engineer (South Zone)
Albert Brustenga: Sales Engineer (East Zone)
Antonio Soler: CEO
Rubén Díaz: Sales Engineer (North Zone)
Raúl Jorge: Sales Director
Diego Villagrán: Marketing Manager
Rubén Díaz: Sales Engineer (North Zone)
Cristina Vega: Account Assistant
Domingo Quintana: Sales Engineer (South Zone)
Isabel Merino: Financial Director
Albert Brustenga: Sales Engineer (East Zone)
Elena Ramírez: Sales Engineer (Center Zone)
Antonio Soler: CEO

Klar for å prøve trådløse sensorer?

Kontakt en av våre salgs-representanter for gode råd og en hyggelig sensor-prat.

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer