El-Watch and Status Pro partners up

El-Watch og Status Pro danner strategisk partnerskap og tar verdensledende IoT-løsninger videre ut i Europa

Det norske selskapet El-Watch og tyske SPIoT (divisjon i Status Pro Group) er begge svært glade for er å kunngjøre sitt strategiske partnerskap. El-Watch utvikler og leverer verdensledende IoT-løsninger, mens SPIoT har spesialisert seg på salg av banebrytende IoT-teknologi i sitt markedsområde. Samarbeidet tar sikte på å revolusjonere bruken av IoT-løsninger gjennom overvåkning av kritiske komponenter for en rekke fagområder i Tyskland, Sveits og Østerrike (DACH). Gjennom samarbeidet mellom selskapene samles ekspertise og ressurser for å utvikle og selge innovative løsninger som vil bidra til en mer bærekraftig praksis.

SPIoT er IoT-divisjonen i selskapetStatus Pro Group,og vil som et første skritt i samarbeidet representere El-Watch i salgs- og markedsføringsaktiviteter i Tyskland, Sveits og Østerrike. SPIoT vil kombinere El-Watchs toppmoderne IoT-plattform og sensorløsninger med sin egen omfattende markedskunnskap og nettverk for å markedsføre og distribuere El-Watch sine produkter og tjenester.

Les mer om Status Pro her

CCO Tom Eskil Grande og CEO Ingar Fredriksen i El-Watch er veldig tilfreds med avtalen med
CEO David Foley og Product Manager Jens Erdmann i SPIoT, Status Pro.

-Vi er veldig glade for å ha fått på plass dette strategiske partnerskapet med Status Pro (SPIoT), sier Ingar Fredriksen, CEO i El-Watch.

-SPIoTs ekspertise innen IoT, kombinert med deres sterke tilstedeværelse i DACH-regionen, gjør dem til en ideell partner for å representere El-Watch. Sammen vil vi tilby banebrytende IoT-løsninger til bedrifter og organisasjoner, slik at de kan ta datadrevne beslutninger for en mer bærekraftig fremtid.

Produktbrosjyre

Finn den perfekte løsningen

Vi tilbyr over femti forskjellige typer sensorer. Oppdag nye muligheter i vår produktbrosjyre.

Økende etterspørsel

Partene opplever økende etterspørsel etter IoT-løsninger i en rekke bransjer i hele Europa, så timingen for samarbeidet er god. El-Watchs anerkjente IoT-plattform og sensorportefølje samt SPIoTs omfattende erfaring og markedsområde er godt egnet til nettopp å møte denne etterspørselen.

SPIoT nyter godt av å være en del av Status Pro Group. Status Pro Maschinenmesstechnik GmbH har etablert seg som en ledende innovatør innen justering og kalibrering av maskinverktøy de siste 30 årene, mens SPIoT-divisjonen til Status Pro altså fokuserer på IoT-løsninger.

Sensorportefølgen til El-Watch vil nå bli å finne på salgs- og messeaktiviteter i regi av SPIoT, Status Pro.

IoT-løsningene vil gjøre det mulig for bedrifter, myndigheter og enkeltpersoner å effektivt overvåke og analysere tilstanden for maskiner og utstyr, samt parametere som luft-, vannkvalitet og energiforbruk. IoT-overvåkningen vil gi muligheter for tidlig inngripen ved feil og problemer, samt bidra til å sikre en bærekraftig tilnærming til drift og vedlikehold for kundene.

-Partnerskapet med El-Watch gjør det mulig for oss å tilby våre kunder en helhetlig og innovativ IoT-løsning, sier David Foley, administrerende direktør i Status Pro Group.

-El-Watch sin bransjeledende IoT-plattform, kombinert med våre SPIoT-innovasjoner og vår 30-årige historie i DACH-regionen, posisjonerer oss for å levere skreddersydde løsninger som oppfyller de unike behovene våre kunder i denne regionen har.

Både El-Watch og SPIoT legger stor vekt på effektivitet, produktivitet og bærekraft gjennom sine løsninger. Ved å slå seg sammen har selskapene som mål å ha en betydelig innvirkning på hvordan bedrifter og organisasjoner i DACH-regionen tilnærmer seg problemløsning gjennom IoT og overvåkningsteknologi.

Pressekontakt:

El-Watch

CEO, Ingar Fredriksen

Telefon: +47 934 34 072

E-post: ingar.fredriksen@el-watch.com

SPIoT, en divisjon i Status Pro Group

Administrerende direktør David Foley

Telefon: +49 2327 9881 0

E-post: foley@statuspro.de

Om El-Watch

El-Watch leverer verdensledende IoT-løsninger, og tilbyr en omfattende plattform og sensorporteføljepakke. Med et sterkt rykte for innovasjon, leverer El-Watch banebrytende teknologi som gir bedrifter mulighet til å utnytte kraften som ligger i IoT for forbedret effektivitet, produktivitet, og bærekraft.

Om SPIoT

IoT-divisjonen i Status Pro Maschinenmesstechnik GmbH ( SPIoT) er dedikert til å hjelpe kunder med å løse overvåkingsoppgaver ved hjelp av IoT-løsninger. SPIoT bringer innovativ IoT-teknologi til markedet, og tilbyr fremtidens løsninger for bærekraftig drift.

Klar for å prøve trådløse sensorer?

Kontakt en av våre salgs-representanter for gode råd og en hyggelig sensor-prat.

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer