Tom E Grande strengthens the team with new CCO

El-Watch styrker teamet med ny CCO, Tom Eskil Grande

Vi er glade for å annonsere at Tom Eskil Grande har takket ja til stilling som CCO – salgssjef i El-Watch, og går dermed inn i ledergruppa i selskapet

Tom Eskil er 46 år gammel, bosatt på Ranheim og kommer fra stilling som markedssjef i Nippon Gases Norge, der han de siste 17 årene har drevet med salg av industrigass. Han har hatt ansvar for et salgsteam på 10 selgere, og liker å jobbe operativt med salg og drive fram resultater i samspill med sine kolleger. Tom Eskil har opparbeidet seg brei erfaring med salg til industrikunder, samt et stort nettverk vi får glede av hos oss i El-Watch.

CEO i El-Watch, Ingar Fredriksen er svært glad for at Tom Eskil valgte å bli med oss inn i selskapet, som nå står foran stor vekst i salget av trådløse Neuronsensorer, og en offensiv satsning med store muligheter i et internasjonalt marked.

“I Tom Eskil får vi en erfaren seniorselger som er vant til løsningsslag i store markeder – også internasjonalt. Han har et stort etablert nettverk i industrien, har mange år bak seg i en ledende salgsstilling, har gode ferdigheter i å jobbe strategisk og bygge systemer, og ikke minst er han en utrolig god relasjonsbygger og en svært trivelig kar med en smittende entusiasme som passer godt inn i El-Watch-kulturen.

Les mer om El-Watch og vår historie her

Gleder seg

Da Tom Eskil ble introdusert for stillingen kjente han umiddelbart at dette var noe han virkelig hadde lyst til å være en del av. Han ser frem til å bidra med sin erfaring inn i en offensiv salgsstrategi som skal omsettes til økt salg av IoT-sensorer for industri, landbruk, bygg og tungbil.

Tom Eskil Grande, CCO i El-Watch fra Mai 2022.

Å gjøre El-Watch kjent i inn- og utland sammen med gode kolleger er en utfordring jeg gleder meg veldig til. Vi skal gripe mulighetene vi står overfor i digitalisering, og gjøre industrien mer produktiv, tryggere og smartere med våre trådløse IoT-sensorer.

Tom Eskil vil ha kontorsted på Trondheimskontoret til El-Watch, med oppstart 02. mai.

KUNNSKAPSSENTER

Lær mer